HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

ADO Den Haag – FC Dordrecht

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

Excelsior Maassluis-OFC, De Treffers-Scheveningen, FC ’s-Gravenzande-Nieuwenhoorn, UVS-VELO, HVV-Valken’68, DHC-DSO, sv Nootdorp-Die Haghe, Wippolder-VUC, sv Den Hoorn-Forum Sport, CION-HVC’10, RKDEO-VFC, FC Skillz-Full Speed, Concordia-Vitesse Delft, Verburch-sc Monster, Oliveo-VVOR, BSC’68-SJZ, Quick Steps-Quintus en SEV-Graaf Willem II VAC.

Zondagcompetitie

Westlandia – Alphense Boys

1e Divisie O21

Almere City FC O21 – ADO Den Haag O21

ZONDAG

Zondagcompetitie

Quick-ADO’20, OSS1920-TOGB, RKAVV-HBS en Erp-TAC’90

Een compleet programma in het amateurvoetbal en dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan in totaal 25 wedstrijden. Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website. De tussenstanden zijn tussen 14.00 en 16.30 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder
Net binnen