Ekrem Kahya (HBS) grijpt in West II naast VVON-Award

Evenals vorig jaar konden de VVON-leden ook nu weer digitaal hun stem uitbrengen voor de verkiezing van ‘beste trainer-coach’ in elk van de zes VVON-districten. Ook nu weer waren er in ieder district trainers genomineerd waaruit een keuze kon worden gemaakt. In West II was ook HBS-trainer Ekrem Kahya (foto) genomineerd.

Het werd in West II de trainer van Tweede Divisionist vv Katwijk, Anthony Correia. De leden van de VVON konden alleen een stem uitbrengen op de genomineerden in hun eigen district. Bijna 40% van alle VVON-leden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun stem uit te brengen. En dit is wat ons betreft een zeer mooie ‘opkomst’. Het was in elk district ook een spannende race zo bleek toen de stemmen werden geteld. De verschillen waren klein, soms zeer klein. Maar uiteindelijk kan er maar één trainer in elk district de winnaar zijn. Het mooie aan deze verkiezing is dat de winnaars zijn gekozen door hun collega trainers. Dit geeft wat ons betreft nog extra glans aan deze VVON-Awards.

De winnaars van een VVON-Award zijn:

District Noord: Ruud Jalving – ACV Assen – 3e Divisie (Za)
District Oost: Camiel Jager – AWC – 4e divisie (Zo)
District West 1: Willem Romp – Eemdijk – 4e Divisie (Za)
District West 2: Anthony Correia – v.v. Katwijk – 2e Divisie
District Zuid 1: Theo van Geffen – rksv Nemelaer – 1e klasse (Zo)
District Zuid 2: Sjoerd van der Coelen – RKSV Wittenhorst – 1e klasse (Zo)

De VVON-Awards zullen worden uitgereikt op vrijdag 19 mei 2023 tijdens het VVON Trainerscongres te Zwolle. Toch een felicitatie aan Kahya voor zijn nominatie.

Lees verder