Overzicht 4E: Maasdijk bezorgt kampioen Overmaas eerste seizoensnederlaag

Teleurstelling alom bij MSV’71, dat op eigen terrein de meerdere moest erkennen van het in degradatienood verkerende Egelantier Boys. Vreugde bij Maasdijk dat het reeds als kampioen gehuldigde Overmaas de eerste seizoensnederlaag bezorgde. De equipe van hoofdtrainer Dennis van den Steen doet dankzij deze zege volop mee in de strijd om de derde vervangende periodetitel.

Tekst: Peter Petit

MSV’71 – De Egelantier Boys

MSV’71 verslikte zich op eigen terrein tegen degradatiekandidaat Egelantier Boys, 1-2 na een 1-1 stand bij de rust. Kostbaar puntenverlies van de thuisploeg tegen een ploeg die de punten hard nodig heeft in de strijd tegen degradatie. De Rotterdammers toonden zich dit seizoen een ware ‘angstgegner’ voor de brigade van hoofdtrainer Paul van Loenen (foto). Vlak voor de winterstop kwamen de Maassluizers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Door deze nederlaag heeft MSV’71 averij opgelopen in de strijd om de derde periodetitel, die recht geeft op nacompetitie voor de derde klasse. Christiaan van der Pol was verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de thuisclub in deze wedstrijd.

Overmaas – Maasdijk

Een knappe overwinning voor de Maasdijkers onder leiding van hoofdtrainer Dennis van der Steen tegen het reeds als kampioen gekroonde Overmaas. Voor de Maasdijkers scoorden Wouter Laan, Nikki Krouwer en Shane Sanders. Het betekende de eerste nederlaag van Overmaas dit seizoen. Vroeg in de wedstrijd kwam Overmaas op 0-1. Na een half uur tekende Wouter Laan de gelijkmaker aan. Maasdijk liet het eerste half uur uitstekend voetbal zien. Na rust scoorde Nikki Krouwer de tweede Maasdijkse treffer uit een heerlijke vrije trap. In de slotfase bepaalde Shane Sanders de eindstand op 1-3. Mocht Overmaas ook nog eens als eerste eindigen in de derde periode, dan gaat deze vervangen derde periodetitel naar de hoogste ploeg op de ranglijst, die nog geen prijs heeft. Op dit moment is dat Maasdijk.

Lees verder
Net binnen