Zondag 4e divisie A: Westlandia houdt punten in eigen huis

Op Sportpark De Hoge Bomen bleef Westlandia aan de goede kant van de score tegen Alphense Boys. De Naaldwijkers staan na de winst op de zevende positie, maar maken geen kans meer op het bereiken van de nacompetitie.

Na bijna een kwartier spelen kreeg Alphense Boys de eerste grote kans van de wedstrijd. Met een mooie sliding voorkwam Jamie den Hartog een treffer van Cem Sahin. Vijf minuten later was Westlandia trefzeker via Jeremy van Uunen (foto): 1-0. De kansen waren na de 1-0 dun gezaaid. Vlak voor rust speelde Dinand Kuhn Carel Makobo aan, maar zijn schot vloog over het doel heen.

Afdrukken

Na de thee was het opnieuw Alphense Boys, dat de eerste kans kreeg. Jonathan Platte lobde de bal over het Westlandse doel heen. In de 54e minuut zag Kai Verbeek zijn schot gestopt worden door keeper Daniël Furtak van de bezoekers. Zeven minuten later ontving Daniël Kuhn een diepe bal en drukte af en verdubbelde daarmee de voorsprong van de Naaldwijkers tot 2-0.

Alphense Boys kreeg nog een goede mogelijkheid om de eer te redden, maar Mike Bavelaar zag zijn schot op de lat belandden.

(Foto: Orange Pictures)