O23 4G/4H/4I: FC Zoetermeer op titelkoers, Verburch kampioen

In 4H is FC Zoetermeer na een overwinning op OLIVEO dicht bij de titel. DSO en sv Nootdorp hebben de hoop ook nog niet opgegeven en volgen de koploper op drie punten. In 4I werd Verburch zonder te spelen kampioen na het uit de competitie nemen van KMD.

4e divisie G

RKAVV 2 kwam niet in actie omdat tegenstander Sporting Leiden niet opkwam voor het duel. Ook Forum Sport 3 zag haar tegenstander Meerburg niet verschijnen op Sportpark ’t Loo.

O23 4e divisie H

FC Zoetermeer O23 – OLIVEO O23

De bezoekers uit Pijnacker begonnen slap aan het duel en keken na twee minuten al tegen een 1-0 achterstand aan na een treffer van Björn van Heijst. FC Zoetermeer kwam nog voor rust op 2-0. Fabian Slingerland was scherp in de afwerking. Na drie wissels kreeg OLIVEO in de tweede helft wat meer grip op de wedstrijd en kon de snelle vleugelspitsen neutraliseren zonder zelf veel te creëren. Tien minuten voor tijd scoorde Nigel Rijfkogel de aansluitingstreffer 2-1. OLIVEO kreeg geloof in een goed resultaat en kwam in de 88e minuut op 2-2. In blessuretijd greep FC Zoetermeer toch nog de winst. Jay Koegler zorgde voor de 3-2 en daarna was wederom Björn van Heijst trefzeker: 4-2.

sv Nootdorp O23 – DSVP O23

sv  Nootdorp was in de eerste helft, die niet van hoog niveau was, de betere ploeg maar kon het net niet vinden. Pas halverwege het tweede bedrijf werd het krachtsverschil omgezet in doelpunten. De 1-0 kwam op naam van Joep van Wijk en de 2-0 kwam voor rekening van Alex Makkus.

DSO O23 – Zestienhoven O23

DSO hield de tweede plaats in handen met een 2-1 overwinning op de Rotterdammers. Anis el Massaoudi was trefzeker voor de rust. Na de gelijkmaker van Zestienhoven in de tweede helft schonk Walid Kadri in blessuretijd de ploeg van trainer Mark Privé (foto) de overwinning.

O23 4e divisie I

Verburch O23 – KMD O23

Het duel werd niet gespeeld omdat de KNVB KMD O23 uit de competitie had gehaald. Met nog maar zeven teams in de competitie betekende dit dat Verburch zonder te spelen kampioen werd. De afstand was voor Scheveningen niet meer te overbruggen.

Scheveningen O23 – GSC ESDO O23

Met een 5-2 overwinning op GSC ESDO legde Scheveningen definitief beslag op de tweede plaats. Mohammed Amine Zayzaoui was twee keer trefzeker voor GSC ESDO.

Wanica Star O23 – HBSS O23

Op eigen veld moest Wanica Star de punten laten aan HBSS. Bij rust hielden beide teams elkaar nog in evenwicht: 1-1. Mohamed ben Koubia scoorde namens Wanica Star. Na de thee kwam de Haagse ploeg zelfs op voorsprong door een treffer van Marciano Sewlal. De vreugde was van korte duur al snel viel de 2-2. In de slotfase trof HBSS nog twee keer doel waardoor een 2-4 eindstand op het scorebord kwam te staan.