O21 3A/4B: Knappe zege voor Excelsior Maassluis, nederlaag Westlandia

In de Derde Divisie speelde Excelsior Maassluis de naamgenoot uit Rotterdam naar een 4-0 nederlaag en passeerde door de winst de tegenstander ook op de ranglijst. Hekkensluiter Westlandia werd aan de zegekar gebonden door Spartaan’20.

3e divisie A

Excelsior Maassluis O21 – Excelsior Rotterdam O21

De score werd geopend door de thuisploeg na een schot op de paal van Rens de Vreede. In de rebound trof Sem Klaasen wel doel. Nog voor de rust werd het 2-0. Vanuit de draai schoot Ouanis Kellough de tweede treffer van Excelsior Maassluis binnen. Na de hervatting was Kellough opnieuw trefzeker. Nu op aangeven van Max Edelaar. Het laatste woord was voor George Daskoulakis, die een bal van Remy van der Vooren goed afwerkte: 4-0.

4e divisie B

Spartaan’20 O21 – Westlandia O21

In het duel tussen de staartploegen schoot Mark van Kester na iets meer dan een half uur gespeeld te hebben de Naaldwijkers naar een 0-1 voorsprong. Halverwege de tweede helft kwamen de Rotterdammers op gelijke hoogte door een treffer van Zaid Aharchaou. In de slotfase besliste Spartaan’20 het duel in haar voordeel dankzij doelpunten van Joci Chantre en Gerwin Strijker: 3-1. Lennart Paauwe bracht de spanning vlak voor tijd nog terug, maar verder dan 3-2 kwam de ploeg van trainer Corné van Doorn (foto) niet.