Zondag 1B: TAC’90 zet ook lastig uitduel bij Erp om in winst

Een kampioenschap lijkt niet meer mogelijk voor TAC’90. De ploeg van trainer Arie van der Padt won het uitduel bij Erp met 2-3, maar zag ook koplopers Nemelaar en Kruisland de winst pakken. Met nog twee duels te gaan heeft TAC’90 vijf punten achterstand op de lijstaanvoerders en kan zich gaan richten op de nacompetitie.

Al in de zesde minuut kon TAC’90 de score openen. Na een steekpass van Randall Labordus kwam Rensy Barradas met een verdediger in zijn rug schuin voor de keeper en schoot de bal binnen: 0-1. Met een half uur op de klok ging Mo el Osrouti alleen op de keeper af, die hands maakte. De arbiter deed het af met een gele kaart. De vrije trap leverde vervolgens niets op.

Lastig

Erp probeerde met de lange bal het TAC’90 lastig te maken maar de Haagse verdediging stond goed. In de 45e minuut viel de 0-2. Kenan Dagsoy bereikte Rensy Barradas, die de bal bij de tweede paal bij Yassine Irzi bracht. Via Irzi kwam de bal bij Mo el Osrouti die diagonaal laag binnen schoot: 0-2. Nog voor het rustsignaal werd het ook nog 0-3. Yassine Irzi (foto) schoot de bal voorwaarts naar Rensy Barradas die een lage voorzet afleverde op de geheel vrijstaande Randall Labordus, die voor de derde treffer zorgde.

Rommelig

Na 58 minuten spelen kreeg Erp een corner die niet goed weggewerkt werd door TAC’90, waardoor de stand 1-3 werd. De rest van het duel werd van beide kanten rommelig. Diep in blessuretijd kwam Erp nog terug tot 2-3. TAC’90 kwam niet meer in de problemen en keerde met een fraaie zege op zak huiswaarts.