DWO voegt nieuwelingen Yorick Moors en Raikel Fecunda aan selectie toe

De TC van DWO heeft twee spelers weten te strikken om komend seizoen de weg naar het Westerpark te maken en tot de DWO-selectie toe te treden Yorick Moors (foto boven) en Raikel Fecunda.

Voor Yorick Moors betekent het een terugkeer in de DWO-selectie. Hij: ,,Voetbal en DWO heb ik altijd leuk gevonden, maar tijdens Corona raakte ik het plezier even kwijt van alleen maar trainen en nauwelijks wedstrijden. En daarnaast had ik het erg druk met werk en studie en werden andere dingen belangrijker in mijn leven.”

Doel

Moors heeft een duidelijk doel voor ogen. ,,Mijn persoonlijke doel is de lijn van de twee jaren voordat ik stopte door te zetten (ik werd MVP van het jaar en speelde het meest van de volledige selectie). Bovendien kwam ik naar DWO om te promoveren, maar dat was helaas niet gelukt door Corona en eenmaal gesneuveld in de finale van de nacompetitie. Ik heb voor DWO ook in de tweede klasse gespeeld en dat vond ik erg leuk en dan komt mijn spel denk ik beter uit de verf, omdat het sneller gaat en er meer gevoetbald wordt. Ik kijk uit naar komend seizoen om mijn eerder gesteld doel te behalen, promotie naar de tweede klasse”, laat Yorick Moors weten op de clubsite.

Broer(tje)

Raikel Fecunda (foto onder) komt over van Forum Sport en is het broertje van de talentvolle tweeling Richelo en Raychelo Fecunda. Raikel wil zich focussen op de backposities en gaat de concurrentie graag aan en wil er alles aan doen om te slagen bij DWO. Zijn persoonlijke doel is om met DWO voor de prijzen te spelen en samen te voetballen met zijn broer.

Lees verder
Net binnen