Vanavond 1/2 finale Sir Winston Cup: Westlandia (zo) – Quick

Vanavond staat de eerste halve finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup op het programma. Zondag Vierde Divisionist is gastheer van het één divisie hoger spelende Quick.

De wedstrijd op sportpark De Hoge Bomen vangt aan om 20.00 uur (toegang vrij) en staat onder leiding van scheidsrechter Cor van Elswijk, Hij wordt langs de lijn geassisteerd door Nick Poelenjee en Beau Reijers. Bekend is dat beide trainers Cesco Agterberg (Westlandia) en Paul van der Zwaan (Quick) en hun teams graag de eindstrijd halen van het prestigieuze toernooi.

In de andere halve finale (waarvan de datum nog moet worden vastgesteld) staan Tweede Divisionist Scheveningen en Vierde Divisionist HBS tegenover elkaar op sportpark Houtrust.

De winnaars spelen op zaterdag 17 juni de finale (17.00 uur) van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup op het fraaie complex van Wilhelmus in Voorburg. Op die dag vinden ook alle andere finales van de jeugd (jongens en meisjes), vrouwen en senioren plaats.

Lees verder