DHC werkt verder aan organisatie en haalt Dave Leeuwerke binnen

John de Letter fungeert ook volgend seizoen als trainer van DHC. Inmiddels trok de club al als technisch manager Dennis Young aan en verder Burak Uyar (als assistent-trainer), Volkan Yilmaz (secretaris selectiezaken) en nu Dave Leeuwerke (foto) als lid van de TC, waarin hij voornamelijk als adviseur binnen de jeugdafdeling zal functioneren.

Dave Leeuwerke (35) is al vele jaren actief in de voetballerij. In de jeugd actief geweest bij ADO Den Haag, Scheveningen, FC Kranenburg en heeft bij VCS in de Landelijke jeugd gevoetbald. Was daarna actief bij de senioren van VCS, Hercules, sv Madestein en RVC Celeritas.

Jeugd terugbrengen

Leeuwerke: ,,Ik werk al ruim tien jaar samen met Dennis Young, nu de technisch manager bij DHC. De laatste vijf jaar bij RVC Celeritas in de functie van Technisch Coördinator van de selectie. Mijn rol bij DHC zal zijn, onderdeel uitmaken van de Technische Commissie, met name als adviseur binnen de jeugdafdeling. In samenwerking met het Hoofd Jeugd Opleiding en uiteraard de trainers is het de bedoeling de jeugd weer naar het gewenste niveau terug te brengen, waar DHC altijd om bekend stond.”

Lees verder
Net binnen