Forum Sport heeft zaken rond selectie voor komend seizoen rond

Het leek vrij rustig rondom de selectie van eersteklasser Forum Sport, maar schijn bedriegt! Achter de schermen werd er druk gewerkt aan de organisatie voor het volgende seizoen. Rond het eerste tam is nu alles geregeld en Forum Sport is klaar voor het nieuwe seizoen.

Tekst: Jean Nederlof

De selectie van Forum Sport blijft voor een groot deel intact, maar er wordt wel afscheid genomen van Jacco Scholten (vertrek naar FC Rijnvogels), Timo Ploemen (vertrek naar FC ’s-Gravenzande), Jordy de Wit (vertrek naar Full Speed) en Marc du Chatinier (stopt met voetbal). Eerder dit seizoen stopte Lucius Gyamfi.

Nieuwelingen

Als er spelers vertrekken of stoppen, dan moet er ook aangevuld worden. De club is al langer rond met spelers vanuit de eigen jeugdopleiding. Er schuiven vijf spelers door vanuit O/23, geheel in lijn met het technisch beleid en de visie van Forum Sport, door. Dat zijn Storm Kranendonk, Soufiane Marfouk, Giovanni Qureshi, Kai Vols en Jop Postmus. (zie foto hieronder).

Ook komt een drietal versterkingen van buiten de club naar Forum Sport. Dat zijn: Jesse de Graaf, een 22-jarige fysiek sterke linksback, Erik Lever (Die Haghe), een 23-jarige linksbenige centrale verdediger en Jano van den Bos (foto boven) (ASWH), een 20-jarige creatieve- en veelzijdige middenvelder.

Eric Lever
Jesse de Graaf

Technische staf

De gehele technische staf voor de eerste selectie staat voor het aankomend seizoen ook vast. Iedereen gaat door. De staf ziet er als volgt uit: Bas Steffens (hoofdtrainer), Marcel l’Ami (assistent- trainer), Max de Jong (keeperstrainer), Matthijs Seilberger (spitsentrainer), Jochem Verbaan (hersteltrainer). Daarnaast gaan ook teammanager Gertjan de Zoete geassisteerd door Floris Duivenvoorde en Ronald Mens en assistent-scheidsrechter Karel Holstein aankomend seizoen door. Fysiotherapie Mike Soyer blijft ook het aankomend seizoen weer de medische begeleiding binnen Forum Sport verzorgen.

Tevreden

Forum Sport is dik tevreden, dat alles weer op de rit staat. Een ambitieuze staf, een gretige-, jonge selectie met ook een paar ervaren spelers met een gemiddelde leeftijd van 21,7 jaar. Met de aankomende talenten, nieuwe spelers van buitenaf en hopelijk veel minder blessureleed dan dit seizoen wil Forum Sport volgend seizoen een rol van betekenis gaan spelen in de eerste klasse.

Onder 23

Bij het O23-elftal (2e divisie) en het tweede elftal (reserve Hoofdklasse) is de TC met de desbetreffende trainers volop bezig om beide selecties kwalitatief op orde te brengen met doorstroming vanuit de eigen jeugdopleiding/talent van buitenaf en continueren van de huidige spelersgroepen. Forum Sport staat graag voor een goede opleiding en veel doorstroming vanuit de jeugd naar de senioren.

Lees verder
Net binnen