Bestuur KMD vindt in Pieter Martens technisch coördinator senioren

Pieter Martens, oud-speler van het toenmalige sv Duinoord, wordt bij KMD ‘technisch coördinator senioren’. Hij was eerder actief bij de Wateringse club, waar hij vijf jaar de training verzorgde van het meisjesteam van zijn dochter en daarna werd hij ook trainer van het vrouwenteam.

Martens over het verzoek van het KMD-bestuur: ,,Een paar weken geleden is me gevraagd om de rol technisch coördinator senioren op me te nemen. Met enthousiasme heb ik besloten op dit verzoek in te gaan. Wat mij betreft komt het er in het kort op neer dat ik een bijdrage mag gaan leveren aan het plezier en de prestaties van de selectieteams, de staf en het bestuur. Tegen zo’n functie kun je toch geen nee zeggen!”

Kennismaking

,,Lang geleden heb ik als selectiespeler van de inmiddels opgeheven voetbalvereniging Duinoord met regelmaat een stevige partij gespeeld tegen KMD”, gaat hij verder op de clubsite. ,,De wedstrijden kun je omschrijven als hard, stug en sportief. Dit was mijn eerste kennismaking met KMD. In die periode, en dit heb ik uit betrouwbare bron, was ik voor trainers en leiders een gezellig en soms ook lastig lid van de selectie.”

Lees verder