DVV Delft begroet twee ervaren spelers voor selectie komend seizoen

Door de komst van Richard Middelkoop naar zijn oude club DVV Delft en het aanblijven van Martin Schouten als trainer is de club in trek bij spelers uit de omgeving, die met deze twee trainers komend seizoen aan de weg willen timmeren in de vijfde klasse.

Wederom heeft Delft twee routiniers aan zich weten te binden, waarbij de selectie inmiddels behoorlijk vorm begint te krijgen. Wouter Schot en Darlison Gerardus (foto) dragen komend seizoen het shirt van DVV Delft.

Ervaring

Wouter Schot is een 34-jarige ervaren verdediger, die al heel wat jaren meeloopt. Oranje Wit in Dordrecht is de club waar hij de laatste jaren heeft gespeeld en hij hoopt zijn ervaring over te brengen op het jeugdige DVV Delft-team, dat geformeerd gaat worden uit overkomende JO19-jeugd en spelers van dit huidige seizoen.

Routine

De routine en vaardigheid moet het komende seizoen ook afkomen van de 30-jarige Darlison Gerardus, een ervaren voetballer met een mooie staat van dienst. Via de VVGZ-jeugd, FC Dordrecht-jeugd, ‘s-Gravenzande, Smitshoek, VVGZ, Rijsoord als eerste elftalspeler, komt hij nu naar DVV Delft. Darlison is door DVV Delft ook aangesteld als assistent-trainer, waarbij zijn kennis van krachttrainingen, conditie en coördinatie zal worden ingezet ter ondersteuning van de selectie.

(Foto: VVGZ)

Lees verder