Haaglanden Voetbal Toernooi: Interessante halve finales Sir Winston, O23, JO19 en JO17 Cup

Volgende week staan er in de diverse categorieën van het Haaglanden Voetbal Toernooi interessante (halve finale) duels op het programma. Dat geldt voor de Sir Winston Cup en de strijd bij de Onder 23, de JO19 en JO17. Bij de Sir Winston Cup komende dinsdag: Scheveningen-HBS.

Tekst: Ton Beije

Sir Winston Cup

HBS even terug op Houtrust. Dinsdag aanstaande, 23 mei, ontmoeten de eerste elftallen van Scheveningen en HBS elkaar op sportpark Houtrust in de halve eindstrijd. Dit duel begint om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Hans Spaans. Hij wordt langs de lijn geassisteerd door Diego Scholman en Ricardo Veldhoen.

Wie wordt in de finale de tegenstander van Quick, dat afgelopen dinsdag in de halve eindstrijd met 3-0 te sterk was voor de zondagploeg van Westlandia.

Wordt de finale op zaterdag 17 juni op het terrein van Wilhelmus (17.00 uur) een confrontatie tussen de hoogste zaterdag- (Scheveningen) en de hoogste zondagclub (Quick) of de clash tussen de buren Quick en HBS?

Onder 23 Cup

Bij de Onder 23-Cup moet nog één halve finale gespeeld worden, die tussen de buren HBS O23 en Quick O23. In de competitie was HBS O23 onlangs nipt de baas over de Haantjes. Wat gaat het nu worden. Deze ontmoeting staat voor donderdag 25 mei op het programma op sportpark Craeyenhout om 20.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Ed Toonen. Wie speelt in de finale op 17 mei tegen Oliveo O23?

JO19 Cup

In de strijd om een finaleplaats bij de JO 19, moeten beide duels in de halve finale nog gespeeld worden. Deze vinden ook komende week plaats. Op woensdag 24 mei treffen Quick JO19 en DSO JO19 elkaar onder leiding van arbiter Mike van Dam. Op zaterdag 27 mei kruisen om 14.30 uur Forum Sport JO19 en Wilhelmus JO19 de degens op Voetbalpark ’t Loo.

JO17

Ok de beide halve finales in de strijd om de JO17-Cup staan gepland voor de komende week. Op woensdag 24 mei staan op het programma om 19.30 uur de duels: HBS JO17-Wilhelmus JO17 (scheidsrechter Simon Taal) en FC ’s-Gravenzande JO17-Quick JO17 (scheidsrechter Leon Odenkirchen).

Al met al prachtige wedstrijden de komende week en zeker de moeite waard!

 

Lees verder
Net binnen