HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

AZ – ADO Den Haag

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

Scheveningen-IJsselmeervogels, Excelsior Maassluis-Jong Sparta, ODIN’59-FC ’s-Gravenzande, Vlaken’68-Wippolder, Voorschoten’97-VELO, Die Haghe-UVS, sv Honselersdijk-sv Den Hoorn, Forum Sport-DHC, DSO-HVV, FC Skillz-Westlandia, Vitesse Delft-Wilhelmus, Full Speed-RKDEO, HVC’10-Berkel, SVC’08-Concordia, Lyra-sv Madestein, KMD-Schipluiden, Laakkwartier-MVV’27, Oliveo-DSVP, VVOR-SEP en Graaf Willem II VAC-RVC Celeritas.

1e Divisie O21

ADO Den Haag O21-PEC Zwolle O21

ZONDAG

Zondagcompetitie

TOGB-JOS Watergraafsmeer, OJC Rosmalen-Quick, HBS-Heino, VOC-RKAVV, Rohda Raalte-Westlandia, TAC’90-FC Eindhoven (am)

Een compleet programma in het amateurvoetbal en dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan in totaal 28 wedstrijden. Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website. De tussenstanden zijn tussen 14.00 en 16.30 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder