Zaterdag 2E: Gedegradeerd HMSH ruim onderuit bij VFC

Het inmiddels gedegradeerde HMSH heeft ook haar voorlaatste duel in de tweede klasse E verloren. In Vlaardingen ging de ploeg van Faizel Soekhai (foto) met 6-1 onderuit tegen VFC.

Tekst: Hans Kulk

Voor HMSH zit een beroerd seizoen er bijna op. Nog één duel en dan gaan coach Faizel Soekhai en consorten hun ‘geluk’ beproeven in de derde klasse. De voorlaatste wedstrijd van de roodhemden ging zaterdagmiddag, na een 5-1 ruststand, uiteindelijk met 6-1 verloren tegen VFC. Rida Aarab scoorde de enige treffer namens HMSH bij een 3-0 achterstand.

Wellicht kan het seizoen komend weekend toch nog met een heel klein lichtpuntje worden afgesloten als er aan de Vrederustlaan gevoetbald wordt tegen het eveneens gedegradeerde Full Speed. Een duel dat nergens meer om gaat. Alleen de spreekwoordelijke eer is wellicht dé uitdaging om er een leuk en doelpuntrijk duel van te maken.

Hoe dan ook, voor beide clubs is het het laatste duel in de tweede klasse. Daarna wordt het uithuilen en opnieuw beginnen. Helaas een niveautje lager.

Lees verder