O23 4I: Kampioen Verburch onderuit bij GSC ESDO, winst Wanica Star

In Den Haag moest Verburch de winst laten aan GSC ESDO. De Poeldijkers konden vorig week al het kampioenschap vieren. In een doelpuntrijk duel verloor WIK nipt van Wanica Star. Het duel tussen Scheveningen en HBSS haalde het einde niet.

GSC ESDO O23 – Verburch O23

Op eigen veld speelde GSC ESDO kampioen Verburch naar een 3-2 nederlaag. Anouar Bouzidi opende de score voor de thuisploeg. Nog voor rust kwamen de Poeldijkers op gelijke hoogte: 1-1. In de tweede helft nam de Haagse ploeg opnieuw voorsprong door een treffer Mohammed Amine Zayzaoui. Na de 3-1 van Anouar Bouzidi kwam nog Verburch nog wel terug tot 3-2, maar een nederlaag kon niet meer voorkomen worden.

WIK O23 – Wanica Star O23

In het Zuiderpark werden de toeschouwers getrakteerd op maar liefst elf doelpunten. De bezoekers vingen de korte terugreis met een nipte 5-6 overwinning op zak aan.