O23 4G: Forum Sport 3 wint van SVC’08, RKAVV 2 langs ASC

Voor SVC’08 eindigde de competitie met een nederlaag op eigen veld tegen Forum Sport O23-3. RKAVV was aan de winnende hand tegen laagvlieger ASC.

SVC’08 O23 – Forum Sport O23-3

De bezoekende Voorburgers namen het initiatief door veel balbezit te hebben en kregen na twintig minuten een strafschop. Keeper Mylo van der Berg liet zich niet passeren. Na een half uur kwam Forum Sport toch op een 0-1 voorsprong. Uit een corner kon Diederik van der Bend knap binnenschieten. Na rust probeerde de ploeg van trainer Marco Vredenbregt (foto) nog aan te zetten, maar kwam het niet tot scoren. Doelman Van der Berg blonk in de tweede helft uit met een aantal uitstekende reddingen. Damian Holtslag schoot Forum Sport uiteindelijk naar de beslissende 0-2 stand.

RKAVV O23-2 – ASC

Na een slechte eerste helft kon RKAVV tegen ASC toch met een voorsprong aan de thee gaan. Halverwege de eerste helft scoorde Abdullah Faqaa de enige treffer van het eerste bedrijf. Na de doelwisseling ging het een stuk beter voor de Leidschendammers. Na vier minuten schoot Semmy Michelse de 2-0 op het bord. Daarna volgden nog treffers van Abdullah Faqaa en Jayden Steward waardoor de eindstand 4-0 werd.