O23 1A: Nederlaag Forum Sport tegen ADO’20, RKAVV komt niet opdagen

Op Sportpark ’t Loo was Forum Sport niet opgewassen tegen het sterke ADO’20.  De formatie van trainer Martijn de Zoete (foto) verloor met 2-4. RKAVV liet verstek gaan in het duel met Olympia Haarlem.

Forum Sport O23 – ADO’20 O23

Voor ADO’20 stond er nog veel op het spel tegen Forum Sport. De ploeg uit Heemskerk kon de titel nog binnenhalen als DEM punten zou verspelen bij FC Lisse. In de openingsfase hield de thuisploeg goed stand en gaf weinig kansen weg. Toch kwam ADO’20 nog voor de rust op een 0-2 voorsprong door binnen twee minuten twee keer te scoren. Na de thee ging het meer gelijk op en eindigde het duel in 2-4. Namens Forum Sport nam Dylan Boapeah op aangeven van Mick van Leeuwen de eerste treffer voor zijn rekening. De doelpuntenmaker stelde daarna Darnhell Asmus in staat om de tweede treffer van de Voorburgers te scoren.