O21 3A/4B: Excelsior Maassluis speelt zich veilig, nederlaag Westlandia

In de Vierde Divisie verloor een zwaargehavend Westlandia met 0-2 van usv Hercules. Een niveau hoger speelde Excelsior Maassluis een goed duel tegen Alphense Boys. Door de overwinning handhaafde Excelsior Maassluis zich in de Derde Divisie.

3e divisie A

Alphense Boys O21 – Excelsior Maassluis O21

In de eerste helft namen de bezoekers de leiding nadat Sem Klaassen een goede voorzet van Ouannis Kellough het doel in werkte. Kellough nam zelf de tweede treffer voor zijn rekening. Vijf minuten in de tweede helft kreeg Alphense Boys een strafschop, maar die werd gestopt door doelman Sven Lourens. Het Alphense verzet was gebroken en Excelsior Maassluis liep weg naar een 4-0 zege. Beide treffers kwamen op naam van Mikki Brito Ramos. Door de overwinning spelen de bezoekers ook komend seizoen weer in de Derde Divisie.

4e divisie B

Westlandia O21 – usv Hercules O21

Met acht invallers uit de O17 en O18 speelde Westlandia een goede partij tegen de ploeg uit Utrecht. De Naaldwijkers beloonden zichzelf niet door de vele kansen niet af te maken. Hercules was veel effectiever en kreeg voor rust één kans die meteen benut werd. Na de thee viel uit het niets de tweede treffer en was het verlies voor het team van trainer Corné van Doorn (foto) een feit: 0-2.