Vrouwen 3C/3E: Zege Ariston’80, Voorschoten’97 verliest van koploper

In 3C eindigde Voorschoten’97 keurig in de middenmoot. De groengele formatie verloor het afsluitende duel met 3-5 van Quick Boys. Ariston’80 was in poule E Charlois duidelijk de baas en plaatste zich door deze zege voor de nacompetitie.

3e klasse C (zat)

Voorschoten’97 – Quick Boys

In de eerste helft hield Voorschoten’97 Quick Boys goed bij en ging de rust in met een 1-1 stand. Linde Wiegeraad scoorde voor de thuisploeg. Na de thee kwam de groengele formatie zelfs met 2-1 voor door een treffer van Desirée van Straalen. Voorschoten’97 kreeg zelfs kansen op de 3-1, maar zag Quick Boys daarna het heft in handen nemen met drie treffers. Ilse van Benschop maakte er nog 3-4 van, maar Quick Boys had het laatste woord en bracht de eindstand op 3-5. De Katwijkers wonnen alle gespeelde duels dit seizoen.

3e klasse E (zat)

Ariston’80 – Charlois sv

De thuisploeg stond binnen een minuut op een 1-0 voorsprong door een treffer van Susanne Epema. In de eerste helft waren ook nog Susanne Tholdberg en Zoyla Barendse scherp in de afwerking, waardoor de score opliep naar 3-0. Na de hervatting beperkte Charlois zich tot verdedigen. Het duurde lang voordat Ariston’80 één van de vele kansen kon benutten. Marieke Smith schoot de 4-0 binnen, waarna wederon Tholdberg het net vond. In de laatste minuut redden de Rotterdammers nog de eer: 5-1.