Bianca Koppers blijft aan als hoofdtrainer Beloften ADO Den Haag Vrouwen

De huidige hoofdtrainer van het Beloftenelftal, Bianca Koppers (foto), heeft haar aflopende contract met twee jaar verlengd. Zodoende zal de 44-jarige Haagse tot medio 2025 de talentenploeg uit Den Haag onder haar hoede hebben.

Foto’s: Eric de Wit

In het debuutseizoen van Koppers is het Beloftenelftal van ADO Den Haag Vrouwen op een knappe derde plek geëindigd in de Beloftencompetitie. Koppers spreekt haar dankwoord uit naar de club: ,,Uiteraard ben ik de club (waaronder het bestuur en technisch management) enorm dankbaar voor het vertrouwen. Ik ben blij dat ik de gelegenheid krijg om nog twee seizoenen met deze talenten te mogen werken en samen met mijn staf de dromen van deze meiden te laten uitkomen. Verder kijk ik ernaar uit om samen met mijn collega-trainers van de jeugdopleiding van ADO Den Haag Vrouwen voor iedere speelster individueel een plan neer te zetten, om het uiteindelijke doel, zoveel mogelijk speelsters afleveren aan het eerste elftal, te kunnen behalen.’’

Technisch manager, Annabel Toorenburg, over het verlengen van Koppers als eindverantwoordelijke voor het Beloftenelftal: ,,Bianca heeft een geweldig eerste seizoen achter de rug, met een mooie derde plek als resultaat. Het kenmerkt Bianca hoe enorm betrokken zij is bij de ontwikkeling van de jeugd, daarnaast heeft zij haar waarde laten zien door meerdere speelsters af te leveren aan de hoofdmacht. We kijken ernaar uit om deze fijne samenwerking de komende seizoenen te continueren.”

(Bron: ADO Den Haag Vrouwen)

Lees verder