Benny Bensaid nieuwe trainer Berkel vrouwen

Berkel heeft met Benny Bensaid een nieuwe hoofdtrainer voor de vrouwenselectie aangetrokken en hem wacht direct een mooie uitdaging door met de hoofdmacht te debuteren in de topklasse.

Benny Bensiad (46), woonachtig in Rotterdam, heeft veel ervaring in het trainersvak en was onder meer werkzaam bij de vrouwen van Esto, WVC en RCL en bij de mannen van BVCB en Oudewater. De gedreven en passionele trainer, die samenwerking hoog in het vaandel heeft staan, heeft als één van de doelstellingen voor komend seizoen met plezier nog beter leren voetballen.

Bij het tweede vrouwenteam van Berkel zwaait Ron de Rooij komend seizoen de technische scepter. Hij heeft zelf gevoetbald bij St. Lodewijk, Xerxes, Excelsior Rotterdam en Leonidas. Zijn ambitie met het tweede vrouwenteam is om met heel veel plezier, hard werken en goed verzorgd voetbal zo hoog mogelijk te eindigen met de ambitie om te promoveren om zo de aansluiting te krijgen met het eerste.

De bij Berkel zeer geliefde en bekende Cees Kruys blijft komend seizoen ook een belangrijke rol vervullen binnen de meisjes- en vrouwenafdeling, want hij gaat aan de slag als trainer/coach van de MO17-1. Hij heeft bij Berkel ook het eerste team getraind en was eerder trainer van MO17-1 .

Zo bouwt Berkel dus verder aan een stabiele meisjes- en vrouwenafdeling en gaat het met veel vertrouwen het nieuwe seizoen in.

Bij de foto (Bella fotografie) vlnr: Johan van Aalst (manager algemeen), Ron de Rooij (Vr2), Ricardo Rens (voorzitter), Benny Bensaid (Vr1) en Jaap de Schipper (vice-voorzitter vrouwen).

Lees verder