Sjaak Polak in technische staf Laakkwartier tijdens nacompetitie

Sjaak Polak (foto) zal de technische staf van Laakkwartier versterken gedurende de nacompetitie. Samen met de huidige trainers, Jack Schilperoort en Maurice den Engelse zal hij de trainingen en coaching gedurende de nacompetitie op zich nemen.

Op dit moment is Sjaak Polak nog trainer van ADO Den Haag Vrouwen, waar hij zaterdag 27 mei de laatste wedstrijd van coacht. Aan het eind van dit seizoen scheiden de wegen van ADO Den Haag Vrouwen en Sjaak Polak.

Laakkwartier start op 3 juni de nacompetitie met een thuiswedstrijd tegen een tegenstander, die komend weekend bekend wordt. Laakkwartier dient drie rondes te overleven om derdeklasser te blijven.

Sjaak Polak: ,,Laakkwartier is de club van mijn oom Bram Poons. Toen hij belde en na het gesprek met voorzitter Ron Jansen hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk ga ik deze mooie club en de club van mijn oom helpen. Lakwa hoort niet te degraderen.” Sjaak Polak zal deze week de kennismaking en de gesprekken met staf en spelers beginnen, waarna hij dinsdag 30 mei aanstaande de eerste training zal leiden, samen met Jack Schilperoort en Maurice den Engelse. Laakkwartier is zeer content met de aanstelling van Sjaak Polak en de medewerking van ADO Den Haag Vrouwen.

Lees verder