RKAVV vindt in Arjan Timmers nieuwe hoofdtrainer voor Vrouwen 1

RKAVV heeft Arjan Timmers (foto) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer voor het vlaggenschip van haar Meiden- en Vrouwenafdeling.

Na twee zeer fijne gesprekken heeft Arjan Timmers zijn ja-woord gegeven aan Antoine Thuis van de TC Vrouwen en Meiden bovenbouw. Dinsdag heeft hij zijn handtekening gezet in het bijzijn van Wendy Verhage (penningmeester RKAVV) en Antoine Thuis.

Arjan Timmers (41) is woonachtig in Sassenheimen is de afgelopen 23 seizoenen als trainer bij Ter Leede binnen verschillende leeftijdsgroepen werkzaam geweest. De laatste vier seizoenen actief als eindverantwoordelijke op Ter Leede Vrouwen 2. Timmers is in het bezit van de trainersdiploma’s UEFA C en B en onlangs heeft hij nog een leuke bijscholing gedaan om conditie- en hersteltraining op een leuke manier (dus zoveel mogelijk met bal) in een voetbaltraining te integreren.

Mengeling

,,We zijn heel blij met Arjan Timmers als hoofdtrainer bij Vrouwen 1, wij denken dat hij de juiste man op de juiste plek is om het nieuwe vrouwen 1, een mengeling van de huidige selectie met aanvulling van jeugdspeelsters, te begeleiden en zowel individueel en als team beter te maken. Dit team gaat de verassing worden in de tweede klasse”, aldus Antoine Thuis. Komende dagen zal duidelijk worden wie er verder aan de staf toegevoegd gaat worden.

Bij de foto: vlnr Wendy Verhage, Arjan Timmers en Antoine Thuis.

Lees verder
Net binnen