Wippolder maakt zich op voor nieuwe kans op play-offs

Het Delftse Wippolder werd vorig jaar kampioen in de tweede klasse zondag. Een puike prestatie en voor de club het hoogste podium in de geschiedenis waarop gespeeld wordt.

Na het vorig seizoen werd er, zoals vele andere clubs, overgestapt naar de zaterdag. Er ontstond een prachtige eerste klasse zaterdag met veel regioderby’s en spannende wedstrijden waarin veel ploegen aan elkaar gewaagd waren.

Aan het einde van de rit bleek vorig weekend het Zoetermeerse DSO (dat ook gepromoveerd was) het meest constant en promoveert nu naar de Vierde Divisie.

Periodetitel

In de slipstream van DSO staan Die Haghe, Wippolder en VELO er goed voor in de top vijf. Wippolder, Valken’68, Forum Sport en Voorschoten’97 staan er verder ook goed voor in de derde periode. Wippolder had zelf vorige week die derde periodetitel al binnen kunnen slepen, maar verzuimde dit uit bij Valken’68 te doen.

De laatste speelronde zal duidelijk maken welke clubs er naast VELO (winnaar eerste periode) zich ook in de strijd om de play-offs voor een plek in de Vierde Divisie mogen mengen. Wint Wippolder, dan kan de vlag uit en volgt er een mooi toetje op dit toch al prima seizoen. Alle wedstrijden op deze laatste speeldag vangen zaterdag aan om 14.30 uur.

Jubilarissen

Bij Wippolder worden enkele spelers gehuldigd voor hun jarenlange trouwe dienst bij de club. Jordy Krassenburg, Daley Uythof (foto), Ricardo van Heyst en Colin Venema komen al van jongs af aan uit voor de blauw-witten en hebben de opmars van de club meegemaakt. De club zal hen in het zonnetje zetten rond het duel tegen DSO.

Na de wedstrijd volgt er nog een derde helft, met artiesten.

Lees verder
Net binnen