‘Maurice Steijn op shortlist bij Feyenoord om Arne Slot te vervangen’

Volgens de Feyenoord-fansite 1908 staat Maurice Steijn (foto) op de shortlist van de nieuwe landskampioen om Arne Slot bij een eventueel vertrek naar Tottenham Hotspur te vervangen.

Tekst: Peter Petit

De fansite laat weten dat de oud-hoofdtrainer van ADO Den Haag en huidige trainer van Sparta Rotterdam, er goed op staat bij de leiding van Feyenoord. Robin van Persie wordt genoemd als assistent-trainer in het geval Steijn naar de Kuip vertrekt.

De Haagse trainer heeft nog een contract bij Sparta tot medio 2025. Bij zijn komst op het Kasteel in april 2022 wist hij op miraculeuze wijze degradatie uit de Eredivisie te ontlopen. Dit seizoen maken Steijn en Sparta indruk met een knappe zesde plek in de hoogste Nederlandse voetbalafdeling. Naast Steijn worden nog vijf namen in verband gebracht met de opvolging van Slot, waaronder Pascal Jansen, opvolger van Slot bij AZ en John Dahl Tomasson.

Volgens de fansite heeft Feyenoord nog geen werk gemaakt van de opvolging van Slot en wacht het eerst rustig de huidige situatie rondom de succestrainer af.

Lees verder