ADO Den Haag heeft nieuwe algemeen en technisch directeur binnen

Diverse media maken al bekend, dat ADO Den Haag op zeer korte termijn de nieuwe algemeen en technisch directeur zal voorstellen. De verwachting is, dat dan ook de nieuwe trainer bekend zal zijn. Natascha van Grinsven wordt de nieuwe algemeen directeur, terwijl Joris Mathijsen (foto) de nieuwe TD gaat worden.

Natascha van Grinsven is dan de opvolger van Edwin Reijntjes die per 1 juli vertrekt. Joris Mathijsen gaat de vacature opvullen die al bestaat sinds het vertrek van Daryl Janmaat.

Van Grinsven was tot voor kort commercieel directeur van Telstar en werkte daarvoor onder meer voor de KNVB en een marketingbureau. In een eerder stadium kondigde zij op de site bij Telstar haar vertrek al aan en liet weten bij een andere BVO in dienst te treden. Bij Telstar begon zij als commercieel manager, maar werd daarna de eerste commercieel directeur bij een betaald voetbalclub.

TD

Mark Ruijl, hoofdscout van Feyenoord, leek in de race om technisch directeur te worden, maar hij koos er toch voor bij Feyenoord te blijven. Eigenaar Bolt schakelde door en kwam bij Joris Mathijsen terecht, die de functie van technisch directeur bekleedde bij Willem II. Vlak voordat Willem II degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie werd Mathijsen in maart 2022 op non-actief gesteld bij de Tilburgse club.

Verder nieuws van het ADO Den Haag-front is het vertrek van Lorien Kramer uit de raad van commissarissen. Er moet dus ook een nieuw, derde lid van de rvc worden aangesteld.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder