Galerij der Kampioenen – deel 2: DVV Delft JO12-1

Normaal komen deze teams nooit voor het voetlicht. In deze serie geven wij elk voetbalteam, dat een titel binnenhaalt, de gelegenheid zich te presenteren aan een heel breed publiek. Een jeugdteam, vrouwenteam, zaalteam. Het maakt niet uit, stuur ons een (goede, duidelijke) foto en een begeleidend stukje tekst en ook jouw team komt in de galerij der kampioenen van Haaglanden Voetbal terecht!

Deel 2: DVV Delft JO12-1

DVV Delft JO12-1 flikt het weer!

Het team JO12 van DVV Delft heeft zich voor de derde keer in drie jaar gekroond tot kampioen van de derde klasse. De talentvolle groep, getraind door Johan Hiemstra, Anita Bezemer en Rik van Geest, mag zich wederom de beste noemen in de derde klasse poule.

Tekst & foto: Alex Pronk

Met grote overmacht wist dit team de titel binnen te halen. Na zeven wedstrijden op rij te winnen werd het kampioenschap één duel voor het einde veiliggesteld. Het grote feest vond plaats na het laatste duel van het seizoen op 20 mei thuis tegen Concordia. Ook dit duel wilden de jongens winnend afsluiten en dat gebeurde ook: 6-2. DVV Delft JO12-1 werd ongeslagen kampioen met een ongekend goed doelsaldo (44 voor 12 tegen). Het bestuur van DVV Delft feliciteert JO12-1 met dit prachtige resultaat, op naar meer succes!

 

Lees verder