Gebroeders Erkan en Gokhan Sensoy weer samen bij SVO Buytenpark

SVO Buytenpark heeft zich voor het nieuwe voetbalseizoen versterkt met Gokhan Sensoy. De inmiddels 40-jarige routinier komt over van BSC ’68 en zal bij de Zoetermeerse club herenigd worden met zijn tweelingbroer Erkan.

De tweelingbroers Erkan en Gokhan Sensoy (foto) zijn bij de voetballiefhebbers in de gehele (Haagse) regio alom bekend. De tweeling begon samen in de jeugd van ADO en vervolgens RVC. Erkan, de oudste van de twee, maakte furore in de absolute top van het amateurvoetbal bij Kranenburg, Haaglandia, Quick Boys en Westlandia. Bij Haaglandia werd Erkan topscorer van de zondag topklasse. Het toen hoogste amateurniveau van Nederland.

Het talent en de kwaliteiten blijken bij de gebroeders Sensoy in het bloed te zitten, want ook Gokhan kan met GDA, SVH en BSC’68 spreken over een fraai rijtje clubs en eerste elftallen.

Hereniging

Na hun periode bij ADO, RVC en SVH zullen Erkan en Gokhan dus wederom hetzelfde tenue aantrekken. Ditmaal is dit het klassieke Argentinië-tenue (blauwwit verticaal gestreept met zwarte broek) van SVO Buytenpark.

Lezen en schrijven

Ger Fens, lid van de technische commissie bij SVO Buytenpark, is zeer enthousiast met de hereniging van Erkan en Gokhan Sensoy. ,,Erkan en Gokhan kunnen lezen en schrijven met elkaar en kunnen ondanks hun 40-jarige leeftijd, je zou het niet zeggen, nog steeds fantastisch voetballen. Ze beschikken over de absolute wil om te winnen, maken hun medespelers beter en passen goed in de groep en bij de club SVO Buytenpark.”

Lees verder