HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend competitieduels in alle divisies en klassen in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

AFC-Excelsior Maassluis, TEC-Scheveningen, FC ’s-Gravenzande-De Dijk, VELO-Die Haghe, UVS-VUC, sv Nootdorp-Valken’68, Wippolder-DSO, HVV-Forum Sport, DHC-sv Honselersdijk, sv Den Hoorn-Voorschoten’97, Westlandia-Vitesse Delft, Wilhelmus-SVC’08, Concordia-HVC’10, RKDEO-FC Skillz, SEP-Oliveo, Vredenburch-ODB, SEV-KSD marine en HDV-DVC.

ZONDAG

Zondagcompetitie

Quick-TOGB, Be Quick 1887-HBS, RKAVV-Hoogeveen, Westlandia-VKW, Kruisland-TAC’90 en SVH-Roda’46.

Een compleet programma in het amateurvoetbal en dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan in totaal 24 wedstrijden. Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website. De tussenstanden zijn tussen 14.00 en 16.30 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder