Wim de Jong (Die Haghe): ,,Niet blij met late afzegging”

Die Haghe dacht in een vroeg stadium al rond te zijn met doelman Jack Morauw, die komend seizoen deel zou gaan uitmaken van de selectie van trainer Marcel Koning bij Die Haghe. De club moet nu naarstig op zoek naar een nieuwe doelman.

De huidige goalie van derdeklasser Duindorp SV, dat via de nacompetitie een poging kan doen te promoveren, heeft echter besloten om ook volgend seizoen tussen de palen te staan op Houtrust. ,,Duindorp SV is meer dan een club. We hebben een geweldig en vooral gezellig seizoen achter de rug, en we zijn binnen de selectie elkaars beste vrienden geworden”, liet hij al weten via de clubsite.

Teleurgesteld

Dus geen overstap deze zomer naar Die Hage. Technisch manager Wim de Jong van de Ockenburgh-bewoners: ,,We zijn uiteraard zeer teleurgesteld in Jack. Tot en met afgelopen vrijdag hadden we nog regelmatig contact. Zondag ineens het bericht dat hij bij Duindorp blijft. In januari waren we rond met elkaar en drie weken voor de sluitingsdatum dit doen is natuurlijk not done. Wij zijn dus inderdaad met spoed op zoek naar een nieuwe keeper.”

Lees verder