Zaterdag 4E: Doelpuntrijk duel tussen buren MSV’71 en Maasdijk

In een bizar duel verdeelden MSV’71 en Maasdijk (foto) de tien treffers keurig over de beide teams. Voor MSV’71 was dit de laatste wedstrijd van het seizoen. Streekgenoot Maasdijk gaat de nacompetitie in en mag zich mengen in de strijd om promotie.

Tekst: Roland van der Linden

MSV’71 – Maasdijk

Al na vijf minuten spelen pakte Maasdijk een voorsprong tegen streekgenoot MSV’71 door een treffer van Wouter Boers. Een half uur later was Boers opnieuw trefzeker en bracht de ruststand op 0-2. In de tweede helft kwam de thuisclub al snel op 1-2 dankzij Rick de Jonge. Uit een strafschop werd het even later 2-2. Matthijs Janssen was trefzeker vanaf elf meter.

Maasdijk liep daarna weg van de tegenstander naar een ruime 2-5 voorsprong. Roy Bruinen, Wouter Boers en Jack Gardien schoten de ploeg van trainer Dennis van der Steen naar een zeker lijkende overwinning. Niets was minder waar. MSV’71 zorgde voor een enorme surprise door nog drie treffers te maken. Christiaan van der Pol (2x) en Ricardo de Jager bezorgden MSV’71 alsnog een punt in een bizarre slotfase.

Lees verder