Zaterdag 4C: Vredenburch naar nacompetitie, DUNO met lege handen

Kampioen PGS/VOGEL was een maatje te groot voor DUNO, dat de competitie op een vijfde plaats eindigde. Vredenburch boekte een benauwde zege op ODB, maar gaat wel de nacompetitie in. BMT bond Semper Altius aan de zegekar.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Aad van der Knaap

PGS/VOGEL – DUNO

Al in de eerste minuut opende PGS/VOGEL de score door een treffer van Bas Sant. Daarna volgden nog een doelpunt van Sharad Ramautar en een benutte strafschop van Mario van Duinen. In de tweede helft was opnieuw Ramautar trefzeker en was het duel beslist: 4-0. DUNO had het laatste woord en schoot in de 73e minuut de 4-1 eindstand op het scorebord.

Vredenburch – ODB

De Rijswijkers speelden tegen ODB een moeizaam duel. De belangen waren groot om de nacompetitie te halen. Vredenburch probeerde voor rust de openingstreffer te forceren, maar de verdediging van ODB stond goed en hield stand. Beide teams deelden wat speldenprikjes uit.

Na de thee begon Vredenburch sterk, maar kwam niet tot echte kansen. Uiteindelijk scoorde Erwin Kruit fraai uit een hard schot. ODB kreeg daarna een grote kans op de gelijkmaker, maar liet die liggen. Vredenburch plaatste zich door de 1-0 overwinning voor de nacompetitie.

Semper Altius – BMT

BMT had bij rust al een 1-4 voorsprong opgebouwd. Furkan Eren bracht de 0-1 op het bord met een schitterend afstandsschot stijf in de kruising. De 0-2 kwam op naam van Melih Ozturk, waarna Mehmet Akif Eren voor de 0-3 zorgde. Daniël Vink bracht Semper Altius nog terug tot 1-3, maar door een treffer van Salih Anez werd het bij rust nog 1-4. In de tweede helft nam Mahir Baaziz de 1-5 voor zijn rekening. Na de 2-5 van Renaldo van der Spek zorgde Muhammed Atalar voor de 2-6 eindstand.

 

Lees verder