Zaterdag 3C: DSVP en Ariston’80 mogen nog hopen op promotie

Door een 6-1 overwinning op stadgenoot DHL plaatste Ariston’80 zich voor het competitietoetje. DSVP speelde met 1-1 gelijk tegen FC Maense en mag net als de studenten nog hopen op promotie. Kampioen OLIVEO kwam niet verder dan een gelijkspel tegen SEP.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Sabine van Oosten

DSVP – FC Maense

In Pijnacker kwam DSVP niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Voor de thuisclub staat nu het avontuur in de nacompetitie op het programma met als inzet promotie naar de tweede klasse.

SEP – OLIVEO

De Delftse degradant speelde een prima wedstrijd, maar keek bij rust tegen een 0-2 achterstand aan. Max Huurman stelde Niels Bentvelzen in staat om OLIVEO naar een voorsprong te schieten: 0-1. Daarna was het Niels van Heeswijk die de tweede treffer van de kampioen voor zijn rekening nam: 0-2.

SEP bleef prima voetballen en erin geloven en had in de tweede helft meerdere kansen. Een benutte strafschop van Tyler van Baalen betekende de aansluitingstreffer. In de slotfase schoot de doorgeschoven Richard Kasius de verdiende 2-2 binnen. SEP nam afscheid van Van Baalen, die naar Wippolder gaat. Ook tweede keeper Bart Meiburg mocht na een goede tweede helft afscheid nemen. Hij speelt komend seizoen bij LSVV’70.

Ariston’80 – DHL

Ook de mannen van trainer Martin de Graaf gaan de nacompetitie in door op de vierde plaats te eindigen. Sam Randeraad, Maarten van Nistelrooy en Nicolas Fernandez zorgden voor rust al voor een veilige 3-0 voorsprong op de stadgenoot. Na de doelwisseling voerde Jorge Bonekamp de score op naar 4-0. Na een treffer van Nick Verhaar namens DHL bepaalde Jakob Joos met twee doelpunten de eindstand op 6-1.

Lees verder