Jeffrey Jongeneelen en Jordy Strooker nemen afscheid bij Rijnsburgse Boys

Vijf spelers namen afgelopen zaterdag afscheid bij Rijnsburgse Boys. Van dit vijftal – Jordy Strooker,  Jeffrey Jongeneelen, Marc Magan, Rob Overvliet en Jordy Hilterman – zijn er twee, te weten Jongeneelen en Strooker, afkomstig uit deze regio.

Jeffrey Jongeneelen (foto) speelde eerder in de jeugd van ADO Den Haag en bij DHC, terwijl Jordy Strooker voor zijn periode bij de ADO Den Haag-jeugd actief was bij het Zoetermeerse DWO.

Jeffrey Jongeneelen stopt na zeven seizoenen bij de Uien, de bijnaam van Rijnsburgse Boys. Hij droeg eerder ook nog het shirt van vv Katwijk. Eerder liet hij op de site van de club weten: ,,Op dit niveau wordt fysiek veel van je gevraagd en ik merk dat mijn lichaam daar moeite mee heeft. Ik heb de laatste jaren verschillende keren last gehad van spierblessures. Als dat gebeurt, moet je realistisch zijn. Vorig seizoen twijfelde ik al, maar toen was ik nog basisspeler. Als ik nog een seizoen door zou gaan is dat lastig, zeker op mijn positie waar je het moet hebben van je explosiviteit.”

Strooker

Jordy Strooker begon zijn carrière bij DWO in Zoetermeer. Daarna speelde hij in de jeugd van ADO Den Haag, totdat hij in 2012 overstapte naar Rijnsburgse Boys. Maar na negen seizoenen komt daar een einde aan. ,,Ik heb heel veel mooie herinneringen gemaakt bij Rijnsburg, met als mooiste sportieve hoogtepunt de promotie naar de tweede divisie in 2017”, liet Strooker weten op de clubsite. Zijn grote wens, het binnenhalen van de titel in de Tweede Divisie, is net niet uitgekomen. Hij kijkt uit naar een nieuwe uitdaging.

(Foto’s: Orange Pictures)

Lees verder