Hagenaar Bram Ros ‘beste speler’ bij Rijnsburgse Boys

Na de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Noordwijk werd bij Rijnsburgse Boys ‘De Gouden Ui’ uitgereikt aan Hagenaar Bram Ros (foto). Ros werd door de supporters verkozen tot ‘Speler van het jaar’. Opvallend dat nummer twee ook een Hagenaar is: Delano Asante.

Bram Ros, voormalig speler van HBS, won met Rijnsburgse Boys wel van Noordwijk, maar greep met zijn team toch naast de titel. ,,Het is een slopend, prachtig seizoen geweest. Daar mag je eigenlijk alleen maar trots op zijn”, liet Ros weten aan RTV Katwijk. ,,Wij hebben alles gedaan wat we moesten doen deze week. Die teleurstelling van vorige week, daar waren we nou wel overheen. Dus ja, Katwijk is de terechte winnaar denk ik dan. Daarvoor krijgen ze ook alle felicitaties van ons. Ze hebben een geweldige inhaalrace gehad, wij eigenlijk ook, maar het was net niet genoeg.”

Pleister

Dat Ros tot ‘Speler van het Jaar’ werd verkozen bij de Uien, was toch een pleister op de wond van het niet halen van de titel. ,,Ik ben er trots op, want het is echt wel een mooie prijs hier. Ik heb geprobeerd alles te geven voor het team en heb een goed seizoen gedraaid”, aldus Ros bij een interview op de clubsite.

(Foto: Orange Pictures)

Rijnsburgse Boys TV sprak na de wedstrijd met Bram Ros.

Lees verder