Martin Abbenhuis (Duindorp SV): ,,We zijn al vanaf 10 december ongeslagen”

Duindorp SV kijkt al terug op een succesvol seizoen. In de derde klasse B was sc Monster de duidelijke kampioen, Duindorp SV werd vierde, met net als nummer drie Lyra, 45 punten. Bovendien heeft de ploeg van trainer Martin Abbenhuis (foto) de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Halve Maan Cup bereikt.

Tekst: Ton Beije

Duindorp SV begint vanavond met een uitwedstrijd tegen tweedeklasser CWO in Vlaardingen. Trainer Martin Abbenhuis: ,,Wij gaan met een heel goed gevoel de nacompetitie in. Buiten dat we nergens op gerekend hadden aan het begin van het seizoen, zijn we nu al vanaf 10 december ongeslagen.”

Informatie

CWO speelt dit seizoen een klasse hoger, heeft Abbenhuis nog info kunnen verkrijgen? Hij: ,,Ja, ik heb wat informatie gekregen van Michael Ros van SVC’08, dus daar kan ik wel wat mee. Maar het blijven aparte wedstrijden en wie het beste met de spanning omgaat heeft de beste kans om te winnen.”

Afwezigen

Abbenhuis leek voor volgend seizoen al spelers kwijt te raken, maar doelman Jack Morauw kwam terug op zijn besluit om naar Die Haghe te gaan en Benito Bodmann blijft toch op Houtrust en stapt niet over naar DHC. Voor het duel van vanavond mist Abbenhuis twee spelers: ,,Wij missen Marco Finkelnberg door een schorsing en Jamie van de Oever door een blessure. Voor de rest is iedereen beschikbaar.” De aftrap in Vlaardingen is om 20.00 uur. Ook na dit duel later op de avond een verslagje én wedstrijdfoto’s.

 

Lees verder