Nacompetitie 2e/3e klasse: DWO met dubbel gevoel nacompetitie in

DWO leverde een knappe prestatie door zich te plaatsen voor de nacompetitie. De formatie van trainer Dennis Olman (foto) eindigde op een vierde plaats en nam de periodetitel over van kampioen Nieuwkoop. In de eerste ronde is de tegenstander Legmeervogels, dat in de tweede klasse uitkwam en op een tiende plaats eindigde.

Tekst: Roland van der Linden

Dennis Olman en zijn staf gaan met een dubbel gevoel de nacompetitie in. De spelersgroep mag heel trots zijn op haar prestaties en heeft het uiterste eruit gehaald. Aan de andere kant ziet de trainer ook dat zijn selectie op de laatste benen loopt. De vraag is dus hoeveel er nog in deze mentaal sterke groep zit, geeft Olman aan.

Info

Tegenstander Legmeervogels is geen bekende tegenstander, maar Olman heeft via het netwerk van hem en zijn staf uitgebreide info over de tegenstander kunnen verzamelen. Beide teams zullen met een verschillend gevoel de wedstrijd in gaan. DWO heeft alleen maar iets te winnen, terwijl de ploeg uit Uithoorn vecht voor lijfsbehoud.

Olman verwacht een heel zware en moeilijke wedstrijd, waarin Legmeervogels als tweedeklasser het initiatief zal nemen en de Zoetermeerders snel onder druk zou willen zetten. DWO moet daar dan een antwoord op hebben en om zo in haar spel te komen. DWO mist al weken spelers als Kurtley de Windt, Johan de Ruiter en JP Nocento. Maar de groep die afgelopen weken zo fantastisch gepresteerd heeft, gaat met een positief gevoel de strijd aan. Het duel in Uithoorn start om 20.15 uur.

Lees verder