Ramon van Steekelenburg (Wilhelmus): ,,Met vertrouwen nacompetitie in”

Wilhelmus maakt een vreemd seizoen door. De ploeg van trainer Ramon van Steekelenburg (foto) leek zomaar op de derde klasse af te gaan. Een sterke eindspurt heeft erin geresulteerd, dat de Voorburgers het vege lijf nog kunnen redden.

Tekst: Ton Beije

Trainer Ramon van Steekelenburg: ,,We gaan met vertrouwen de nacompetitie in. We hebben tweede helft van het seizoen iets geflikt wat weinig mensen voor mogelijk hadden gehouden. Het team is een team geworden en qua voetbal zijn we een stuk volwassener geworden.”

Goals tegen

FC Binnenmars is vanavond de tegenstander in de nacompetitie. ,,Van FC Binnenmaas weet ik niet veel, wat ik wel weet is dat ze in maart de trainer hebben ontslagen en dat sinds dien de resultaten beter zijn geworden. Daarnaast krijgen ze, net als wij, veel goals tegen maar maken ze er zelf ook veel”, aldus Van Steekelenburg.

Lastig

Over het duel van vanavond zegt de Wilhelmus-trainer: ,,Dit zijn natuurlijk wedstrijden op zich en daardoor is het lastig in te schatten hoe het vooraf gaat lopen. Komt er pap in de benen of wordt er juist op het scherpst van de snede gespeeld?

Helemaal fit is de selectie van de Voorburgers helaas niet. Van Steekelenburg: ,,Ik mis Jake Smart, die afgelopen zaterdag uit viel en vandaag een MRI laat maken, daarnaast heb ik best een aantal twijfelgevallen voor wat betreft fitheid.”

 

Lees verder