Nacompetitie zaterdag 2e/3e klasse: Duindorp SV verliest met opgeheven hoofd

Na prima prestaties in de derde klasse B plaatste Duindorp sv zich voor de nacompetitie. De formatie van trainer Martin Abbenhuis streed in Vlaardingen voor elke meter tegen tweedeklasser CWO, maar moest diep in de verlenging toch nog een tegentreffer incasseren: 1-0.

Tekst: Roland van der Linden           |   Foto’s: Aad van der Knaap

In het eerste half uur van het duel kreeg Duindorp SV twee kansen, maar wist die niet te benutten. De Vlaardingse thuisploeg werd tot twee keer toe gevaarlijk in het laatste kwartier van de eerste helft, maar doelman Jack Morauw kon in beide gevallen redding brengen.

Ook in de tweede helft bleven de toeschouwers verstoken van doelpunten en was een verlenging van tweemaal een kwartier noodzakelijk. Ook daarin bleef de brilstand lang op het bord staan. Uiteindelijk sloeg CWO in de tweede verlenging toe en trok het duel met 1-0 over de streep.

Duindorp SV is door de nederlaag uitgeschakeld in de nacompetitie, maar kan zich nog gaan opmaken voor de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Halve Maan Cup op 17 juni op het terrein van Wilhelmus.

 

Lees verder