Galerij der Kampioenen – deel 4: DWO MO15

Normaal komen deze teams nooit voor het voetlicht. In deze serie geven wij elk voetbalteam, dat een titel binnenhaalt of een groot toernooi weet te winnen, de gelegenheid zich te presenteren aan een heel breed publiek. Een jeugdteam, vrouwenteam, zaalteam. Het maakt niet uit, stuur ons een (goede, duidelijke) foto en een begeleidend stukje tekst en ook jouw team komt in de galerij der kampioenen van Haaglanden Voetbal terecht!

Deel 4: DWO MO15

Het team van DWO MO15, onder leiding van de trainers Fons Buurman en Marco Goeman en leider Lennart Hazeu heeft tijdens Pinksteren de tweede plaats behaald op het internationale voetbaltoernooi om de Germany Cup in Frankfurt am Mainz. Het was een sterk bezet toernooi, met onder meer Eintracht Frankfurt.

Na winst op sv Leones, sv Budberg en Grasshoppers Zürich zaten de meiden van DWO in de finalepoule. Op zich al een buitengewoon goede prestatie van het Zoetermeerse meidenteam. In de halve finale tegen KRC Genk was DWO tegen alle verwachtingen in de bovenliggende partij en pakten de meiden de finaleplaats door met strafschoppen te winnen. In de finale tegen het Tsjechische FC Hradec Kralove was de energie tegen het einde op.  DWO MO15 komt in Nederland uit in de hoofdklasse.

Lees verder