CION haalt oude bekende Denzel Asmus binnen

Na het vertrek van Angelmo Vyent moest CION opzoek naar een aanvallende impuls om zodoende de posities voorin bezet te houden. De club kwam uit bij een oude bekende, Denzel Asmus. Asmus trainde als A-junior nog mee aan het complex aan de Marathonweg, maar nam op dat moment een andere route.

Asmus op de clubsite van CION: ,,Sinds ik meetrainde als jeugdspeler heb ik vaak getwijfeld de stap te maken. CION is mij altijd blijven trekken, het is een warme en gezellige vereniging en als Vlaardingse jongen ben ik bekend met vele leden in alle lagen van de club, van de supporters tot het bestuur. Ik weet zeker dat ik mij er heel snel thuis ga voelen. CION geeft mij de kans weer op niveau te spelen en dat wil ik op het veld terugbetalen.”

Vlaardings bloed

Sebas Verburgh namens de club: ,,We dachten de selectie voor volgend seizoen al rond te hebben maar zoals ze zeggen is de bal rond en kan er altijd van alles gebeuren. Gelukkig hebben we met Denzel een speler gevonden die bekend is met de club, onze cultuur en past in onze denkwijze. We voegen wederom Vlaardings bloed toe aan de selectie. En over de kwaliteiten van Denzel hoeven we het niet te hebben, die staan buiten kijf. Hij heeft een periode niets gedaan maar dat moet geen probleem zijn.”

Lees verder