Nando Nauman keert terug ook naar FC Zoetermeer

Nando Nauman (foto) laat RKDEO achter zich, waar hij basisspeler was van het tweede elftal en regelmatig mocht aansluiten bij het vlaggenschip.

FC Zoetermeer is zijn jeugdliefde en met de komst van neef Jessy Nauman (VUC) en Brandon Tichem (DSO) is het E-Top-jeugdteam van vroeger weer bij elkaar. Aanvoerder Roald Houterman maakte in de jeugd ook al deel uit van dit succesvolle team van FC Zoetermeer.

Snel overtuigd

,,De plannen van de Commissie Voetbalzaken, de ambitie van de club en een nieuwe hoofdtrainer, ik was snel overtuigd”, zo laat Nando Nauman weten. ,,Of ik een basisplaats krijg weet ik niet, maar ik ga er alles aan doen om de club en het team te helpen. Ik weet dat er een geweldige lichting jeugdspelers bij FC Zoetermeer staat te trappelen en ja, als die beter is dan help ik hen graag om onze doelen te realiseren. Ik ben inmiddels vader geworden en dan kijk je toch heel anders tegen sommige zaken aan dan eerst. Ik heb enorm veel zin om weer met mijn vrienden te trainen en te spelen”, aldus Nauman.

Lees verder