Blauw Zwart huldigt Raymond Vosse met ‘Gouden Schoen’

Tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Blauw Zwart, dat zaterdag begint met de nacompetitie voor een plek in de tweede klasse, was er ook een intermezzo waar speler Raymond Vosse (op de foto met zijn trotse moeder) in het zonnetje werd gezet.

Ton Hof, voorzitter van de SBZ, de supportersclub van de Wassenaarders, vroeg de aandacht van het feestende publiek om bekend te maken wie dit seizoen de Gouden Schoen zou winnen. Alvorens hiertoe over te gaan werden eerst de schrijvers van de wekelijkse verslagen op de clubsite – Rick Wagner, Henk Goulooze, Elbert van ’t Slot en Rob Keijzer – bedankt.

Punten

,,Zij geven wekelijks punten aan de spelers die het meest zijn opgevallen in positieve zin en een duidelijke meerwaarde zijn geweest om er alles aan te doen dat een wedstrijd winnend wordt afgesloten. Zij kunnen dan drie spelers beoordelen met 3, 2, of 1 punt(en.) Deze punten worden dan doorgegeven aan het bestuur van de SBZ die een totaallijst bijhoudt. Zo rolt er dan aan het einde van het seizoen een winnaar uit.”

Blauw Zwart-familie

Daarna kon de uitreiking van de ‘Gouden Schoen’ plaatsvinden, waarbij Ton Hof memoreerde dat de winnaar een jongen is uit een echte Blauw-Zwart-familie waarvan moeder, vader en twee zusjes bij de club voetballen of gevoetbald hebben. Het was dan ook geen verrassing meer, dat Raymond Vosse door de schrijvende Blauw-Zwartpers is gehonoreerd met de meeste punten om door de SBZ te worden uitgeroepen als winnaar van de Gouden Schoen van het seizoen 2022-2023.

(Foto: Blauw Zwart)

Lees verder