HSV benoemt scheidend voorzitter Cor Vogelesang tot Erelid

De Haagse Scheidsrechtersvereniging (HSV) hield op 1 juni haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Tijdens die ALV werd scheidend voorzitter Cor Vogelesang benoemd tot Erelid.

Cor Vogelesang was al Lid van Verdienste, maar na zeven jaar bestuurslidmaatschap (waarvan zes jaar als voorzitter) en vele andere klussen voor de HSV was het tijd om hem tot Erelid te benoemen. Hij ontving zijn speldje uit handen van Erevoorzitter Wim van den Berg (foto).

Afscheid

Vogelesang nam dus ook afscheid als voorzitter. Er is helaas nog geen vervanger gevonden, de andere bestuursleden nemen zijn taken voorlopig waar. Goed nieuws was het dan ook, dat Ruud Rolandus Boers benoemd kon worden tot bestuurslid. Hij zal zich vooral bezig gaan houden met de portefeuille activiteiten. Zeker de wat oudere leden merkten op, dat het bestuur inmiddels behoorlijk verjongd is.

En er waren nog een aantal feestjes te vieren. Alex Stolze en Willem van der Linden werden na jarenlang inzet (die overigens niet stopt) benoemd tot Lid van Verdienste. Ed Pieterman werd in het zonnetje gezet vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap van de HSV.

Traditioneel

Traditioneel werd ook letterlijk stilgestaan bij de leden die de HSV in 2022 zijn ontvallen, namelijk Piet Molier (88 jaar, tevens Lid van Verdienste) en Nico Goedhart (98 jaar). Uiteraard werd op de ALV ook het jaarverslag 2022, de jaarrekening 2022 en de begroting voor 2024 goedgekeurd door de aanwezige leden. Tenslotte eindigde de avond met een gezellige borrel.

Lees verder