ADO Den Haag-eigenaar Bolt zet drie medewerkers op non-actief

ADO Den Haag heeft net een zwak seizoen afgesloten, het voetbal ligt even stil, maar op de werkvloer is er weer onrust, meldt het AD. De krant laat weten, dat ‘de medewerkers Maurice Westerwoudt en Rebecca de Buck per direct vrijgesteld van werkzaamheden’.

De functies die zij voor hun rekening namen, te weten Manager Operations en Human Resources Manager zijn met per direct opgeheven. Naast dit tweetal is ook op de commerciële afdeling Dave Zonderop op non-actief gesteld, aldus het AD.

Maurice Westerwoudt

Maurice Westerwoudt (foto boven) was al eerder bij ADO Den Haag werkzaam en kwam weer vorig zomer in dienst na alle ellende rond de laatste wedstrijd tegen Excelsior. Hij coördineerde de veiligheidszaken en had namens de club contact met de lokale driehoek. Wie zijn taak nu overneemt is niet bekend, mogelijk gaat de nieuwe algemeen directeur Natascha van Grinsven dat voor haar rekening nemen, suggereert het AD, dat ook om een reactie heeft gevraagd bij de huidige, nog actieve algemeen directeur Edwin Reijntjes. Hij wil echter niet reageren en noemt het een interne kwestie.

Lees verder