HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend nacompetitieduels op bijna alle niveaus in het amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

ZATERDAG

Zaterdagcompetitie

Wippolder-WNC, SVZW-VELO, HVV-Alphia, Spartaan’20-SVC’08, sv Den Hoorn-VVGZ, Verburch-CWO, Zwarte Pijl-Ariston’80, HVC’10-Lyra. Te Werve-Rohda’76, Stompwijk’92-Maasdijk, Laakkwartier-SJZ en RAS-KSD Marine.

ZONDAG

Zondagcompetitie

RKAVV-AWC, JOS Watergraafsmeer-HBS, TAC’90-Kolping Boys en SVH-DHSC.

Geen compleet programma meer in het amateurvoetbal, maar wel nacompetitie. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan in totaal nog 16 wedstrijden. Natuurlijk zaterdag en zondag in de loop van de avond de overzichten, verslagen en foto’s op deze website. De tussenstanden zijn tussen 14.00 en 16.30 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder