Marco Sloos, HJO Forum sport, ook volgend jaar trainer vrouwen 1

Marco Sloos (foto), die de afgelopen jaren Forum Sport 023 , eerste divisie landelijk,  trainde en afgelopen jaar samen met Raymond Vis fungeerde als Hoofd Jeugd Opleiding bij Forum Sport (wat zij samen voortzetten), heeft ook getekend voor vrouwen 1 bij Forum Sport.

De ervaren Marco Sloos , die ook KNVB-regiocoach is geweest en die vooral bij de jeugd vanaf 13 tot en met 19 ploegen op landelijk trainde, staat bekend om het laten spelen van verzorgd voetbal met druk vooruit.

Klik

Vanaf 1 januari van dit jaar 2023 had hij ook de ploeg van Forum Sport vrouwen 1 onder zijn hoede. Sloos: ,,Het bestuur vroeg of ik de vrouwen in Mierlo, waar ze een trainingsweekend hadden, wilde trainen omdat de trainer van de vrouwen eerder al in het seizoen was weggestuurd. De klik was er vanaf minuut één en de resultaten waren er gelijk. De laatste periodetitel miste de ploeg maar net, maar haalde het wel de finale van het Haaglanden Voetbal Toernooi bij de vrouwen.

Aanvulling

Marco Sloos: ,,Het missen van de periodetitel was erg sneu en kwam, vooral, omdat er dames in het weekend weg waren, moesten werken of door blessures verstek moesten laten gaan. Daarom zou het voor het nieuwe seizoen fijn zijn als er twee of drie dames bij de ploeg aan zouden kunnen sluiten. Dan zie ik de toekomst met vertrouwen tegemoet met vrouwen 1, want de groep heeft veel potentie en is vrij jong met 18 tot 26 jaar, maar de selectie is nu net te klein. Dus mochten er dames zijn die een andere uitdaging zoeken, dan kunnen ze mij  altijd bellen (06-41618040), aldus Sloos.

Lees verder