Oefenvoetbal: HDV in doelpuntrijk duel langs Slikkerveer

In het Zuiderpark nam het HDV-team voor komend seizoen het in een oefenwedstrijd op tegen Slikkerveer. De Haagse ploeg speelde een prima partij en won de ontmoeting met 6-3.

Tekst: Roland van der Linden

Na een 0-1 achterstand kwam de ploeg van trainer Diego Postema op gelijke hoogte na een doelpunt van Yasin ben Ali, die een bal van Surjonic Sambo in de touwen werkte. Bij de volgende treffer waren de rollen omgedraaid en was Surjonic Sambo de doelpuntenmaker. Slikkerveer zette weer aan en kwam door twee doelpunten op een 2-3 voorsprong.

Halve dozijn

Daarna was het HDV dat de klok sloeg. Sambo tekende ook voor de 3-3, waarna Brayley Tweeboom de 4-3 voor zijn rekening nam op aangeven van nieuwe aanwinst Samatar Mohamed (foto rechts) die van Zuid West DH overkomt. HDV bleef daarna het net vinden. Na de 5-3 van Surjonic Sambo uit een strafschop maakte Dylano Postema het halve dozijn treffers vol met een pegel van dertig meter: 6-3.

HDV kwam goed voor de dag en mocht weer nieuwe spelers begroeten. Naast Samatar Mohammed komen ook Ayoub Aydin (HMSH) en de 18-jarige Youssef El Massaoui (WIK O23, foto links) over.

Lees verder